Medlemslägenheter

En del av Tjänstetandläkarnas tillgångar har placerats i fritidslägenheter i Sälen, Åre och på Gran Canaria. En trygg placering av ekonomiskt kapital som samtidigt ger medlemmarna konkret nytta av tillgångarna. Lägenheterna utgör en uppskattad förmån som många gärna återvänder till.

Barn som springer på kulle och hoppar

Tid för fritid

Föreningens lägenheter erbjuder bekväma boenden i lugna områden med närhet till rekreation och god service. Allt för att du ska kunna koppla av och njuta under ledigheten.

För de flesta innebär ens arbete roliga utmaningar och intressanta möten med både patienter och kollegor. Tandläkare trivs i stor utsträckning på jobbet och är engagerade i sina uppgifter. Tid för avkoppling och återhämtning är ändå viktigt. Kom ifrån vardagen och ladda batterierna en stund i någon av föreningens lägenheter. Välj mellan att åka till de svenska fjällen eller Gran Canaria, eller varför inte besöka båda?

Bekvämt boende och god service

Gemensamt för samtliga lägenheter är att de ligger i områden med lokal tillsyn och god service. Det finns också receptionsservice med nyckelutlämning och felavhjälpning om något skulle hända samt personal på plats som kan hjälpa till med alla vanliga önskemål. Alla lägenheter är rustade för självhushåll.

Läs mer om lägenheterna på respektive ort

Vi har tre lägenheter i de svenska fjällen, två i Åre och en i Sälen, samt två lägenheter i San Agustin på Gran Canaria.

Bokning

På grund av rådande omständigheter gällande Covid-19 kan förutsättningarna för resan snabbt förändras. Håll dig uppdaterad om hur det ser ut på orten du ska besöka och följ rådande rekommendationer. 

Bokning sker genom kansliet, lägenheterna hyrs enbart ut till medlemmar. Större delen av året bokas samtliga lägenheter enligt först-till-kvarn-principen och de kan då bokas i upp till ett år i förväg.

Utlottning av högsäsongsveckorna

De populära högsäsongsveckorna lottas ut. För att delta i utlottningen måste du logga in och anmäla ditt intresse. Intresseanmälan kan skickas in från ett par månader innan lottningen genomförs. 

  • Fjällägenheterna i Sälen och Åre lottas ut i september och avser kommande vinter, från v 51 – v 17.

  • Lägenheterna på Gran Canaria lottas ut den 1 mars och avser kommande vinter, från v 44 – påskveckorna året efter.

Avbokning

Även avbokningen sker via kansliet. Sista avbokningsdag är tre veckor innan avresedagen, därefter debiteras avbokning med 1000 kr. Avbokning vid sjukdom är avgiftsfri mot uppvisande av giltigt läkarintyg. En bokning som inte betalats innan sista avbokningsdag riskerar att förfalla.

Vi är tacksamma för att avbokning sker så snart som möjligt om du som bokat skulle få förhinder. Våra lägenheter är populära resmål och det är ofta andra medlemmar som står på kö för att få boka dessa.

Logga in för att delta i utlottningen

Intresseanmälan till utlottningen för kommande högsäsong är stängd.
Anmälan öppnas i mitten på augusti och stänger i mitten på september för högsäsongen i fjällen.

Anmälan till Gran Canaria kommande högsäsong startar i mitten på januari och stängs i slutet av februari.

 

Logga in

Kontakta mig!

För bokning och frågor om lägenheterna

Jag har hand om bokningen, utlottningen av högsäsongsveckorna och de vanligaste frågorna kring lägenheterna.

Jenny Petri

Medlemsservice

08-545 159 85

jenny@tjanstetandlakarna.se

Lägenheter – av flera skäl

Det är ingen slump att föreningen äger flera lägenheter vid populära resmål.

Som facklig organisation är det viktigt med ekonomisk stabilitet. En tanke är att i några av de investeringar vi gör även ska kunna glädja medlemmarna på andra sätt. Genom att placera dem i lägenheter förvaltas medlen tryggt samtidigt som medlemmarna kan erbjudas förmånliga fritidsboenden.