Medlemslägenheter

En del av Tjänstetandläkarnas tillgångar har placerats i fritidslägenheter i Sälen, Åre och på Gran Canaria. En trygg placering av ekonomiskt kapital som samtidigt ger medlemmarna konkret nytta av tillgångarna. Lägenheterna utgör en uppskattad förmån som många gärna återvänder till.

Beach toys

Lägenheter – av flera skäl

Det är ingen slump att föreningen äger flera lägenheter vid populära resmål.

Som facklig organisation är det viktigt med ekonomisk stabilitet. En tanke är att i några av de investeringar vi gör även ska kunna glädja medlemmarna på andra sätt. Genom att placera dem i lägenheter förvaltas medlen tryggt samtidigt som medlemmarna kan erbjudas förmånliga fritidsboenden.

 

Tid för fritid

Föreningens lägenheter erbjuder bekväma boenden i lugna områden med närhet till rekreation och god service. Allt för att du ska kunna koppla av och njuta under ledigheten.

För de flesta innebär ens arbete roliga utmaningar och intressanta möten med både patienter och kollegor. Tandläkare trivs i stor utsträckning på jobbet och är engagerade i sina uppgifter. Tid för avkoppling och återhämtning är ändå viktigt. Kom ifrån vardagen och ladda batterierna en stund i någon av föreningens lägenheter. Välj mellan att åka till de svenska fjällen eller Gran Canaria, eller varför inte besöka båda?

Bekvämt boende och god service

Gemensamt för samtliga lägenheter är att de ligger i områden med lokal tillsyn och god service. Det finns också receptionsservice med nyckelutlämning och felavhjälpning om något skulle hända samt personal på plats som kan hjälpa till med alla vanliga önskemål. Alla lägenheter är rustade för självhushåll.

En av tre pooler på Rocas Rojas

Koppla av på Gran Canaria!

Föreningen äger två lägenheter i bungalowanläggningen Rocas Rojas i San Agustin.

Lägenheterna

Bungalowbyggnaderna är uppdelade i två separata lägenheter och föreningens båda lägenheter ligger på det övre våningsplanet i respektive bungalow. Lägenheterna är belägna i närheten av varandra och är likvärdiga i utseende och standard, med fin utsikt över poolområdet och ut mot havet.

Varje lägenhet är 76 kvm och har balkong på 13 kvm. Det finns två sovrum med en dubbelsäng i vardera rummen, badrum, vardagsrum med matrumsdel och ett välutrustat kök. 

Standarden på lägenheterna är hög, kök och köksutrustning motsvarar det vi är vana vid hemifrån. Den som helt eller delvis vill basera sin semester på självhushåll har goda möjligheter till det. Båda lägenheterna har också tvättmaskin, vilket brukar uppskattas av de gäster som stannar i flera veckor.

Priser

Priset inkluderar slutstädning, handdukar och sängkläder. Bytesdagar är lördagar.
Observera nya priser från och med vecka 18 2024.

Priser
Priser 2024
Vecka Pris
Första veckan 5.000 kr
Nästkommande vecka, pris per vecka 3.000 kr

Vecka Första veckan Efterföljande veckor
Vecka 18-43 6.000 kr 3.500 kr
Vecka 44-50, 2-17 6.500 kr 4.000 kr
Vecka 51-1 8.000 kr 4.500 kr

Koppla av i fjällen!

Föreningen äger tre lägenheter i de svenska fjällen, två i Åre och en i Sälen.

Hotell i fjällen

Nära backarna med naturen runt knuten

Vi har två lägenheter i Åre och en i Sälen. Backarna och vandringsleder finns i princip utanför dörren. Matbutik, restauranger och nöjen finns i näreheten.Till samtliga lägenheter finns receptionsservice som hjälper till med det mesta på plats. 

Årelägenheterna

De två lägenheterna ligger i Åre fjällby, ca 800 m från Åre Torg. Med Årefjället och skidbackarna i ryggen och Åresjön på promenadavstånd.

Båda lägenheterna i Åre är välutrustade och perfekta för självhushåll.

Den större lägenheten, Nya Lundsgården, är en etagelägenhet i två plan på sammanlagt 98 kvm. Lägenheten har två badrum, båda med dusch och i badrummet på övervåningen finns det även en bastu. Sängplatserna är fördelade på tre sovrum, ett lite större med en dubbelsäng och två lite mindre med våningsängar. På nedervåningen finns kök, matplats samt vardagsrum med braskamin och TV. 

Den mindre lägenheten i Åre är på ungefär 50 kvm fördelat på kök, matplats och vardagsrum samt två sovrum och ett badrum med dusch och bastu. Här finns två sovrum varav ett är med en våningssäng med extra bred underslaf, man kan alltså sova 4-5 personer i lägenheten. 

Priser för kommande högsäsong läggs ut i slutet av augusti och du hittar dem här.

Nya Lundsgården
Nya L 2024
Brf Rödkullen
Rödkullen 2024
Vecka Pris
Första veckan 2.900 kr
Nästkommande vecka, pris per vecka 1.000 kr

 

Vecka Pris
Första veckan 3.200 kr
Nästkommande vecka, pris per vecka 1.100 kr

 

Vecka Pris
Första veckan 2.500 kr
Nästkommande vecka, pris per vecka 1.000 kr

 

Vecka Pris
Första veckan 2.800 kr
Nästkommande vecka, pris per vecka 1.100 kr

 

Sälenlägenheten

Lägenheten ligger i en av längorna framför Högfjällshotellet, med utsikt över fjället och skidbackarna.

På 77 kvm finns 8 bäddar fördelat på tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt två badrum med bastu i det större. Parkeringsplats finns i anslutning till huset.

Högfjällshotellets backar når du med några steg utanför dörren och här finns också spårade slingor för längdskidåkning. Från området har man direkt tillgång till liftsystemet i Lindvallenområdet. I Sälen finns också ett välutbyggt skidbussystem för den som vill komma till andra backar i Sälenfjällen och skidbussen stannar vid hotellet.

På sommarhalvåret finns gott om utmarkerade vandringsleder av varierande längd och du kommer snabbt upp på fjället. För den som är äventyrlig av sig erbjuds gott om möjligheter till downhill cykling.

Priser för kommande högsäsong läggs ut i slutet av augusti och du hittar dem här.

Sälen A11
Sälen A11 2024
Vecka Pris
Första veckan 2.900 kr
Nästkommande vecka, pris per vecka 1.000 kr

 

Vecka Pris
Första veckan 3.200 kr
Nästkommande vecka, pris per vecka 1.100 kr