Kalendarium

På gång inom föreningen

Medlemsmöte för privatanställda: avtalsvillkor i privat sektor

23-09-25
Digital träff via Teams
Privatanställda medlemmar i Tjänstetandläkarna välkomnas till ett digitalt medlemsmöte torsdagen den 25 september, som kommer att fokusera på olika typer av avtalsvillkor som förekommer i privat sektor, och vad de innebär.

Pensionsinformation med KPA

23-09-26
Digital träff via Teams
Välkommen till digitalt informationsmöte med KPA den 26 september. Din tjänstepension är väldigt viktig den dagen du ska sluta arbeta. Men hur fungerar tjänstepensionen egentligen och hur mycket pengar sätter arbetsgivaren av till det?  Separa...

Vad är en arbetsskada?

23-10-04
Digital träff via Teams
Vad är en arbetsskada? Kostnadsfritt webinar  Välkommen till webinar om arbetsskador. I samarbete med Tjänstetandläkarna och Afa. Frågetecknen är många kring vad som egentligen kan klassas som en arbetsskada och vad det...

Lönekonferens 2023 Stockholm

23-10-12
Stockholm
Lönekonferensen för den nordligare tredjedelen av TT:s lokalavdelningar kommer äga rum i Stockholm den 12 oktober. Mer info kommer, men skriv gärna in datumet i kalendern redan nu.

Lönekonferens 2023 Örebro

23-10-16
Örebro
Lönekonferensen för den mellersta tredjedelen av TT:s lokalavdelningar kommer äga rum i Örebro den 16 oktober. Mer info kommer, men skriv gärna in datumet i kalendern redan nu.

Lönekonferens 2023 Lund

23-10-17
Lund
Lönekonferensen för den sydligare tredjedelen av TT:s lokalavdelningar kommer äga rum i Malmö den 17 oktober. Mer info kommer, men skriv gärna in datumet i kalendern redan nu.

Introduktionsutbildning för dig som är ny lokal styrelseledamot

23-11-08
Digital träff via Teams
Som ny ledamot i Tjänstetandläkarnas lokalavdelningsstyrelse är det mycket nytt att få grepp om. Välkommen till denna introduktionsutbildning där du får en genomgång av de grundläggande delarna i det fackliga arbetet.

Familjejuridik i vardagen

23-11-09
Digital träff via Teams
Välkommen till webinar om familjejuridik. I samarbete med Tjänstetandläkarna och Folksam. Juridik finns i livets alla skeenden och relationer, och det finns många frågor att ställa sig. Har det någon betydelse om man är sambo eller gift? Hur...

Föreningsmöte och utbildningskonferens för fackliga ombud

23-12-01
Stockholm
Föreningens utbildningskonferens för de lokala fackliga ombuden bjuder både på utbildning, erfarenhetsutbyten och nätverkande.

Tjänstetandläkarnas chefsnätverk

23-12-15
Digital träff via Teams
Den dubbla rollen som mellanchef – chef><medarbetare, du har mandat men ändå inte. Du är ansvarig för allt……