LinkedInpolicy

Vi på Tjänstetandläkarna ser vår LinkedIn-sida som en mötesplats för oss och våra medlemmar. Vi välkomnar inlägg och diskussioner som rör verksamheten, medlemskap och tandvårdsfrågor.

Tjänstetandläkarna förbehåller sig rätten att radera inlägg, kommentarer och länkar som enligt vår bedömning är kränkande, stötande, syftar till marknadsföring av annan verksamhet, innebär upphovsrättsintrång, brottslig verksamhet eller liknande. Vi förbehåller oss också rätten att stänga av följare och rapportera vidare till LinkedIn.

Det är inte tillåtet att dela känslig information om annan när du publicerar frågor och kommentarer på vår sida. Känslig information kan vara sådant som facktillhörighet, sexuell läggning, religion m.m. Vi rekommenderar även att du använder dig av taggnings-funktionen om du vill göra vänner eller bekanta uppmärksamma på våra inlägg, på så sätt informerar du dem om att deras namn finns på vår sida.

LinkedIn är primärt personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter på denna plattform. Däremot är Tjänstetandläkarna att anse som ansvariga för viss behandling som sker på vår sida, därför vill vi informera dig om vår personuppgiftsbehandling.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du finner att något material på vår sida strider mot lag eller som du av andra skäl önskar bli borttaget.

Har du frågor som är olämpliga att ta upp på LinkedIn är du välkommen att kontakta kansliet på tel: 08-54 51 59 80, eller e-post: kansliet@tjanstetandlakarna.se